Jeugdorkest MuzaĂŻek uit Balen (Olmen-Hulsen)

Jeugdharmonie uit Balen

Jeugdorkest

Over ons

Het Jeugdorkest bestaat uit zo'n 35-tal jonge muzikanten vanaf 8 jaar. Samen met de dirigent repeteren ze hier samen leuke en jeugdige muziek. Elk jaar zetten ze dan ook hun beste beentje voor op tal van eigen activiteiten en concerten.

Muzikanten kunnen vanaf het moment dat ze ze instrumentles volgen meespelen in ons Instaporkest, ze beginnen eerst mee te spelen in een kleine groep om zo op eigen niveau mee te repeteren met het volledige Jeugdorkest.

Instaporkest

Repetities

Het Jeugdorkest repeteert elke zondag van 10u45 tot 12u15 (Instap-Orkest van 10u00 tot 10u45)

Dirigent Filip Meeus

Filip Meeus is onze jeugddirigent die elke zondag klaarstaat voor de muzikanten

Dirigente Roosje Van Dun

Roosje zorgt voor de begeleiding van onze allerkleinste jeugdmuzikanten

35 Muzikanten

Het Jeugdorkest bestaat uit zo'n 35-tal muzikanten

Meespelen?

Elke muzikant is steeds welkom! Stuur een mailtje naar info@jeugdorkest.be en we contacteren je zo snel mogelijk terug 🙂

Instrumenten

We voorzien een instrument voor al onze jeugdmuzikanten samen met onderhoud. Verbruiksartikelen zoals rietjes, olie, ... zijn voor eigen rekening.

Verzekering

Alle muzikanten zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen op activiteiten, repetities, ... en op de heen -en terugweg.

Lidmaatschap

Lid zijn van onze jeugdharmonie is gratis

Samenspel in de Muziekschool

Ons Jeugdorkest is erkend voor Samenspel en Ensemble te volgen bij de vereniging. Deelnemen aan onze repetities en concerten geldt dus als vervanging van de samenspel en ensemble lessen in de muziekschool. (Vanaf september 2018 zowel voor Geel, Meerhout, Balen, Mol, ...)

Waarom Jeugdorkest MuzaĂŻek?

Instrument
We zorgen voor een instrument voor jou om op te spelen (via de vereniging of via de muziekschool)
Repeteren & Amuseren
Repeteren, plezier maken, amuseren gaan bij ons hand in hand
Begeleiding
Beginnende muzikanten krijgen bij ons de eerste jaren aparte begeleiding bij hun instap in het jeugdorkest
Voor iedereen
Kansen voor muzikanten van alle niveaus om zich muzikaal te ontplooien (solo-werk met orkest, VLAMO Solistenwedstrijd, ...)

Laatste Nieuws

Aankomst Sinterklaas

We organiseerden dit jaar voor het eerst de inkomst van Sinterklaas in Balen! De sint werd samen met zijn pieten opgewacht aan de Kruierie in Balen. Nadien konden alle kinderen met hun (groot)ouders genieten van een kort concertje in het Vrijetijdscentrum. Ons Instaporkest (o.l.v. Roosje Van Dun) speelde de liedjes terwijl het koor van de […]

Jeugdorkest haalt 81,83% op VLAMO orkestwedstrijd en wordt kampioen

Zondag 17 november gingen we met het Jeugdorkest meedoen aan de VLAMO Orkestwedstrijd. Na enkele maanden repeteren speelden we Orion en Dakota voor de Jury in het Lemmensinstituut te Leuven. Onze inzet werd beloond met een score van 81,83% en we werden als (enig) harmonieorkest kampioen in tweede afdeling! Proficiat aan alle muzikanten, dirigent, ouders, […]

Kinderconcert “Reis rond de wereld”

Ons Jeugdorkest speelde opnieuw een prachtig concert met verhaal, ditmaal “een Reis rond de wereld”

Zie al ons nieuws