Instrumentenvoorstelling

Virtuele Instrumenten ontdekking – WAT is dat?

Hallo daar! Fijn dat je hier bent op onze virtuele instrumenten ontdekking. 

Elke dag om 11u een nieuw instrument dat wordt voorgesteld op een leerrijke manier! 🎷🎶

Hoe gaat het in zijn werk? 

Onze muzikanten zijn al volop bezig met filmpjes te maken over hun instrument. Vanaf maandag 30 maart schieten we het startschot af met ons eerste instrument. Daarna volgt er elke dag om 11u een nieuw filmpje van een andere muzikant met een nieuw instrument. Zo hebben we na twee weken al onze instrumenten voorgesteld aan jouw zoon en/of dochter en jijzelf natuurlijk.

De filmpjes worden op onze Facebookpagina en op de website gepost. Op deze manier kan je als je een filmpje opnieuw wil kijken of hebt gemist gewoon opnieuw bekijken.

Waarom organiseren wij virtuele instrumenten ontdekkingen? 

Als jeugdorkest organiseren we normaal jaarlijks momenten in scholen en op andere locaties waar kinderen kunnen leren kennismaken met de verschillende soorten instrumenten. Aangezien dit wegens omstandigheden dit jaar niet mogelijk is, gaan we er het beste van maken om toch iedereen voldoende te kunnen informeren. 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd de juiste keuze kunnen maken. Daarom dat we ons extra inzetten dat ze ook voldoende met ons als jeugdorkest en van de mogelijkheden kunnen proeven. 🎵😊

Wedstrijd

Klik hier voor meer informatie over onze wedstrijd.