Virtuele Instrumenten ontdekking – WAT is dat?

Geplaatst Geplaatst in Instrumentenvoorstelling

Hallo daar! Fijn dat je hier bent op onze virtuele instrumenten ontdekking. 

Elke dag om 11u een nieuw instrument dat wordt voorgesteld op een leerrijke manier! 🎷🎶

Hoe gaat het in zijn werk? 

Onze muzikanten zijn al volop bezig met filmpjes te maken over hun instrument. Vanaf maandag 30 maart schieten we het startschot af met ons eerste instrument. Daarna volgt er elke dag om 11u een nieuw filmpje van een andere muzikant met een nieuw instrument. Zo hebben we na twee weken al onze instrumenten voorgesteld aan jouw zoon en/of dochter en jijzelf natuurlijk.

De filmpjes worden op onze Facebookpagina en op de website gepost. Op deze manier kan je als je een filmpje opnieuw wil kijken of hebt gemist gewoon opnieuw bekijken.

Waarom organiseren wij virtuele instrumenten ontdekkingen? 

Als jeugdorkest organiseren we normaal jaarlijks momenten in scholen en op andere locaties waar kinderen kunnen leren kennismaken met de verschillende soorten instrumenten. Aangezien dit wegens omstandigheden dit jaar niet mogelijk is, gaan we er het beste van maken om toch iedereen voldoende te kunnen informeren. 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd de juiste keuze kunnen maken. Daarom dat we ons extra inzetten dat ze ook voldoende met ons als jeugdorkest en van de mogelijkheden kunnen proeven. 🎵😊

Wedstrijd

Klik hier voor meer informatie over onze wedstrijd. 

Wedstrijd

Geplaatst Geplaatst in Instrumentenvoorstelling

Iedere dag uploaden we een filmpje waarin we een instrument uit ons jeugdorkest voorstellen. Om het wat speelser te maken, voegen we er een wedstrijd aan toe. In de filmpjes zitten namelijk letters verstopt en met deze letters kan jij een zin maken. Heb je de zin juist kunnen vormen na het zien van al de filmpjes? Mega goed bezig! Heb je ons daarnaast blij kunnen maken door op een leuke en creatieve manier muziek te maken? We zijn trots op jou! Jij bent nu een van de kanshebbers op een leuke prijs!  😊

Hoe doe jij mee?

 1. Kijk vanaf zondag 5 april om 11u elke dag naar de filmpjes waar één van onze muzikanten zijn/haar instrument uitlegt, op onze Facebookpagina of website.
 2. In de filmpjes verschijnen er letters. Onthoud ze allemaal en vorm er na het laatste filmpje een volledige zin mee. (TIP: schrijf ze ergens op 😉)
 3. Onze wedstrijd bestaat uit twee delen:
  1. Zoek je naar de verborgen zin in onze filmpjes
  2. Wij willen graag weten hoe creatief jij bent met muziek! Maak op een zo creatief mogelijk manier muziek. Wij zijn alvast benieuwd naar de (verborgen) muzikant in jou!
 4. Dit formulier invullen, én klaar!

https://forms.gle/WztDLKpQ8jBbXWsq9

Bekendmaking winnaars dinsdag 28 april

 

Wat kan je winnen?

 • 4x duoticket voor het volgende concert van jeugdorkest Muzaïek.

Wat zijn de regels?

 • 1 deelname per persoon
 • En vooral plezier maken!

Heb je nog vragen?

 • jeugdbestuur@muzikalo.be
 • Cedric Smeyers | 0471 22 15 58